Proszę o pomoc wyniki

  1. Witam od 3lat staramy się o dziecko z mężem bezskutecznie lekarz nie zauważył nic złego ze strony męża stwierdził że może mieć drużynę piłkarska jestem w 23dniu cyklu lekarz nie zalecił żadnych badań do lekarza innego mam za dwa tygodnie proszę o pomoc wyniki robione w 23dniu cyklu . TSH 3-cia generacja2,104uIU/ml0,554,78~WykresFSH3,13mIU/mlWykresFaza folikularna 3,85 - 8,78Środek cyklu 4,54 - 22,5Faza lutealna 1,79 - 5,12Po menopauzie 16,7 - 114,0LH13,16mIU/mlWykresFaza folikularna 2,12 - 10,89Środek cyklu 19,18 - 103Faza lutealna 1,20 - 12,86Po menopauzie 10,87 - 58,6Estradiol453,43pg/mlWykresFaza folikularna 27 - 122Środek cyklu 95 - 433Faza lutealna 49 - 291Po menopauzie 20 - 40Progesteron17,90ng/mlWykresFaza folikularna 0,31 - 1,52Faza lutealna 5,16 - 18,56Po menopauzie 0,08 - 0,78Ciąża 1-trymestr 4,73 - 50,74Ciąża 2-trymestr 19,41 - 45,3Prolaktyna27,72ng/mlWykresprzed menopauzą 3,34 - 26,72po menopauzie 2,74 - 19,64Testosteron76,17ng/dl1075H

Odpowiedz
Dodaj odpowiedź

Odpowiadasz jako: Gość

mamZdrowie.pl logowanie

Nie masz konta? Zarejestruj się

Zapomniałeś hasła?

Zamknij

mamZdrowie.pl szybka rejestracja

Masz już konto? Zaloguj się

Rejestrując się akceptujesz Regulamin serwisu.

Zamknij

mamZdrowie.pl przypomnienie hasła

Masz już konto? Zaloguj się

Zamknij